10.06.2016
päivät avattiin muotinäytöksen merkeissä
AMKEn ravitsemispalveluverkoston Hyvää Pataa 2016 –tapahtuma kokosi jälleen 130 asiantuntijaa yhteen, tällä kerralla Kuopioon 8.-9.kesäkuuta Savon ammatti- ja aikuisopistoon. Perinteikäs Hyvää Pataa järjestettiin nyt 11. kerran. Päivien aikana pohdittiin muun muassa työyhteisön hyvinvointiin ja kommunikointiin sekä eettiseen ruokatuotantoon liittyviä kysymyksiä. Kiitos Savon ammatti- ja aikuisopistolle erittäin onnistuneista kesäpäivistä sekä kaikille osallistujille mukavan tunnelman luomisesta! Seuraavan vuoden Hyvää Pataa – tapahtumaa isännöi Hyria Koulutus Oy Hyvinkäällä ja Riihimäellä.
Ravitsemispalveluverkosto on kehittänyt ammatillisen koulutuksen ravitsemispalveluihin liittyvää materiaalia ja toimintamalleja jo yli kymmenen vuoden ajan. Reformi koskettaa myös tämän verkoston teemaa ja tulevana syksynä onkin tarkoitus kehittää ja jakaa uudenlaisia ratkaisumalleja. Verkosto tekee upeaa työtä ja se on tunnistettu jo laajemminkin alan toimijoiden keskuudessa.
Anna-Mari Laulumaan (vasemmalla) esityksen aikana nähtiin erilaisia rooleja keskustelutilanteissa
Illallinen Rauhanlahden Jätkänkämpällä
Toinen päivä käynnistyi EkoCentrian bingon ja ryhmätyöskentelyn voimin
Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki