ma 07. elokuu 2017
09.30 — 16.00
Turun ammatti-instituutti, Juhannuskukkula
Kukkulakuja 3 , 20100 Turku
AMKEn ravitsemispalveluverkosto järjestää Ammattikeittiön ympäristöohjelma -workshopin maanantaina 7.8.2017 Turussa.
Noin kolmannes suomalaisten kulutuksen ympäristövaikutuksista aiheutuu ruokailusta!
Ammattikeittiöiden laadukas ja ympäristöystävällinen toiminta edellyttää keittiön toimintojen suunnittelua ja saumatonta yhteistyötä. Ammattikeittiöillä on tärkeä rooli kestävyyden kehittämisessä Ammattikeittiöiden valinnat ja toiminnot vaikuttavat aina alkutuotannosta kuluttajan lautaselle asti.
Uskallammeko me väittää toimivamme kestävästi?
Workshopin tavoitteena on jakaa malli ammattikeittiön ympäristöohjelmaksi sekä jalkauttaa hyviä ympäristötekoja ja kokemuksia kaikkien opiskelija- ja henkilöstöravintoloiden käyttöön.
Workshopin fasilitoinnista vastaa AMKEn ravitsemispalveluverkoston asiantuntijaryhmän jäsen, kouluttaja Kaisa Liinanki.
Tutustu ohjelmaan tästä.
Päivän hinta on 145,00 (+alv) / hlö, sisältäen ohjelman mukaiset tarjoilut.
Ilmoittaudu mukaan tästä.
Tervetuloa hakemaan innovaatioita, kuulemaan työkaluista ja teoista kestävämmän ammattikeittiön puolesta!
Lisätiedot:
Meri Hjort, meri.hjort@amke.fi, 0407561618
Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki